16-07-2018 Problemen service herstart na windows update / Problems services restart after windows update

Zondag nacht zijn onze windows machines gepatched. Door fouten  in met een van deze patches kan een probleem onstaan met het herstarten van services zoals IIS. Microsoft werkt aan een update, zolang die er niet is is het verstandiger IIS niet te herstarten. Mocht dit wel dringend nodig zijn kunnen we een workaround toepassen waar een windows herstart voor nodig is. Zodra Microsoft een fix uitbrengt zullen we die versneld toepassen.

Heb je vragen, neem dan contact op met support@site4u.nl of bel naar 085 – 30 30 999.

______________________________

Sunday night our windows machines have been patched. One of these patches has some defects, leading to problems with restarting services such as IIS.  Microsoft is working on an update. As long as the fix is not available, it is advised not to restart IIS. If you really have to, please contact our servicedesk, so we can apply a workaround, which requires a restart of windows. As soon as Microsoft has a fix we will apply this asap.

If you have additional questions, please contact support@site4u.nl or call 085 – 30 30 999.