14-08-2018 Intel kwetsbaarheid/vulnerability L1TF [UPDATE]

Op 14 augustus is wederom een kwetsbaarheid van Intel processoren naar buiten gebracht. Het gaat om de zogenaamde L1 Terminal Fault (L1TF). We houden de informatie hierover nauwlettend in de gaten en zijn aan het inventariseren welke maatregelen er genomen moeten worden. Updates zullen in dit bericht geplaatst worden. Meer informatie over de kwetsbaarheid vind je hier.

update: 22 oktober 2018

Uitgekomen patches zijn doorgevoerd.


On August 14th a new vulnerability of Intel processors was made public, the so called L1 Terminal Fault (L1TF). We are keeping an eye on the information about the vulnerability and are in the process of drawing up an inventory of measures against it. Updates will be placed in this message. More information on the vulnerability can be found here.

update: October 22nd 2018

Released patches have been applied