21-02-2020 01:30 Problemen door verhoogde latency storage / Problems caused by hightened latency storage

In de nacht van donderdag op vrijdag (21 februari), ontstonden er voor enkele klant VM’s problemen vanwege een verhoogde latency richting de storage hardware. Het probleem is opgelost door de VM’s weg te migreren van de betreffende storage. De oorzaak en definitieve oplossing wordt nog onderzocht.

Heb je vragen, neem dan contact op met support@site4u.nl 
of bel naar 085 – 30 30 999.


In the night from thursday to friday (february 21) some customer VM’s experienced problems due to a hightened latency on the storage hardware. We fixed the problem at hand by migrating the VM’s in question away from that storage. The cause and definitive solution are still under investigation.

If you have questions, please contact support@site4u.nl 
or call +31-85 – 30 30 999.