23-10-2020 15:20 Internetstoring / internet outage

Vanwege nog onbekende problemen, buiten onze infrastructuur en netwerk, zijn sommige websites/applicaties van onze klanten van buitenaf slechter bereikbaar. Vermoedelijk is er een storing bij een landelijke provider gaande. Wanneer wij meer weten, melden wij het op de status site.

Heb je vragen, neem dan contact op met support@site4u.nl 
of bel naar 085 – 30 30 999.


Some of our customer websites and applications are less available due to problems outside of our infrastructure and network. We suspect there is a problem with one of the national providers . We will post more information when we get it.

If you have questions, please contact support@site4u.nl 
or call +31-85 – 30 30 999.

Update 15:50 : Het probleem ligt bij LGI, een netwerkleverancier van Ziggo en KPN. Gebruikers die op deze netwerken zitten zullen dus hinder ondervinden

Update 15:50 The problem lies with LGI, a networksupplier for Ziggo and KPN. Users on these networks will experience problems.