06-04-2021 Gedeeltelijke storing monitoring / partial outage monitoring

Na een reguliere update vanmorgen functioneert een deel van onze monitoring niet meer. Onze engineers zijn op zoek naar de oorzaak en de oplossing. Het kan dus zijn dat wij meldingen missen. Mochten klanten problemen ervaren dan kunnen zij contact opnemen met onze servicedesk.

Updates zullen op deze pagina geplaatst worden.

Update 14:40 De monitoring is weer volledig operationeel.

Heb je vragen, neem dan contact op met support@site4u.nl 
of bel naar 085 – 30 30 999.


After a regular update this morning, some parts of our monitoring are not functioning correctly. Our engineers are investigating the cause and a solution. It is possible we might miss certain notifications because of this. If customers experience any problems, they can contact our servicedesk.

Updates will be posted on this page.

Update 14:40 : The monitoring is fully operational again.

If you have questions, please contact support@site4u.nl 
or call +31-85 – 30 30 999.