21-06-2022 08:30 netwerkprobleem / network problem

Momenteel is er een probleem in ons netwerk.
Wij zijn nog aan het onderzoeken wat hiervan de oorzaak is.

[UPDATE 09:30]
De problemen werden veroorzaakt door een storing bij Cloudflare. Naast onze nameservers gebruiken wij als fallback de Cloudflare nameservers, vanwege de hoge uptime en betrouwbaarheid. Helaas was er een grote storing bij CloudFlare, waardoor veel diensten en websites wereldwijd niet bereikbaar waren.

Heb je vragen, neem dan contact op met support@site4u.nl 
of bel naar 085 – 30 30 999.


There is currently a problem in our network.
We are still investigating what is causing this.

[UPDATE 09:30]
The issues were caused by a Cloudflare outage. In addition to our name servers, we use the Cloudflare name servers as a fallback, because of the high uptime and reliability. Unfortunately, there was a major outage at CloudFlare, which made many services and websites unavailable worldwide.

If you have questions, please contact support@site4u.nl 
or call +31-85 – 30 30 999.